CIRCUIT PILATES 3:1

Er en lektion for 3 personer undervist af en af vores fuldt certificerede instruktører, baseret på et cirkeltræningskoncept med Reformer, Cadillac, Combo Chair, Core Align og meget mere. Timen begynder med en fælles ca. 15 minutters opvarmning på måtte og vil derefter cirkulere omkring studio udstyret i individuelt tempo. Træningen vil være guidet med detaljerede og præcise instrukser og tage hensyn til eventuelt lette skader.

Hvem kan træne Studio Circuit Pilates 3:1?
Alle der ønsker en dynamisk træningsform med fokus på hele kroppen. Her er fokus både at komme i form, såvel som vedligeholdelse af hele kroppens styrke og fleksibilitet. Der tages hensyn til lette skader. Ved større skader eller særlige behov anbefales privat eller semi-privat træning.

Der er ingen forudsætninger for at træne Studio Circuit Pilates 3:1, dog skal skal du have trænet minimum 5 privat lektioner i studiet først. Derved får du mest ud af din træning.

Hvad er fordelene ved Studio Circuit Pilates 3:1?
Dette er en træning, der udfordrer hele kroppen fra top til tå og tager hensyn til dit niveau. Den kan udfordre dig med et utal af varierede øvelser fra begynder til avanceret, og du vil møde Pilatestræningens store diversitet. Vores dygtige instruktører er trænet i at give dig variation og personlige instrukser med hands-on korrektioner.

Hvis du er en ny klient eller ikke har trænet i en lang periode, er den første lektion hos os en privat intro time. Klik her for mere info om den første lektion.