TESTIMONIALS

Rose Gad
Kongelig Solodanser

 

“Selv efter en lang uddannelse som balletdanser, og mange år i faget har Pilates udvidet og ændret min fysiske bevidsthed. En af fordelene ved Pilates træning er at man kan træne på alle niveauer. Det kan bruges som forberedelse til en ekstraordinær fysisk præstation, til vedligeholdelse af nuværende form og til genopbygning efter skader. Pilates hjalp mig igennem nogle lange perioder med svære skader og det fantastiske ved systemet er, at det er muligt at træne udfordrende uden at belaste det skadede område. Efter mine 3 graviditeter, kan jeg igen takke Pilates træningen for at have hjulpet mig tilbage til scenen.

Jeg kan ikke lægge skjul på Jessie Lee er min favorit instruktør
Hun er meget velovervejet, professionel, tålmodig og yderst behagelig. Hun støtter og bakker sine klienter op og resultaterne af hendes guidance er helt fantastiske.

Eftersom jeg ikke længere danser, træner jeg nu for velværet og forberedelse til min første skiferie.”

 

Erik Aschengreen
Forfatter, ballethistoriker – og kritiker.

“Det er Pilates, der holder mig gående. Ingen tvivl om det. I 2001 fik jeg konstateret en voldsom slidgigt i højre knæ. Ingen brusk tilbage og et stort hul i knoglen. ‘Det bliver et nyt knæ’, sagde min ortopæd straks,’men lad os lige se tiden an’.

Mens vi gjorde det, begyndte jeg på Copenhagen Pilates Studio i februar 2002, og det er da lidt mirakuløst, at jeg vandrer rundt, som jeg gør. Træningen har styrket musklerne omkring knæet, og da også været god for kroppen som helhed. Jeg kan passe min daglige dont, rejse etc.

Min ortopæd siger stadig, at det er et typisk slidgigt-knæ, men så længe jeg har det så godt, skal vi ikke skride til operation.

Jeg er påpasselig med træningen og sætter stor pris på den omhyggelige, personlige vejledning, som man får på Copenhagen Pilates Studio. Dette lyder nærmest som en solstrålehistorie, bestilt til reklame. Men det er det ikke. Det er ganske vist, at det er Pilates, der holder mig gående. Og det er jeg ganske taknemmelig for.”

Birgit Tengberg
Tengberg Media

 

“Jeg har siden 2002 trænet regelmæssigt i Copenhagen Pilates Studio, nu to gange om ugen. Med et dagligt arbejde foran computeren kan jeg på ingen måde undvære træningen – og jeg tør ikke tænke på min krops tilstand, hvis ikke jeg var begyndt på denne kropsvedligeholdelse.

De første år trænede jeg på studiets to Pilates maskiner, men efterhånden er jeg gået mere og mere over til studiets Gyrotonic-udstyr. Gyrotonic er en harmonisk, organisk og meditativ måde, hvor man med en mindre modstand får styrket såvel muskler som åndedræt. Med sine kropskoordinerende øvelser er Gyrotonic tilmed en udfordring for hjernen.

Hver gang jeg forlader Copenhagen Pilates Studio efter fem kvarters intensiv træning føler jeg mig mærkbart som et nyt menneske: stærk, kalibreret og glad.

Jeg kan kun anbefale det!”

Birgitte Greve
CFO & CHRO at Øjenlægernes Hus

“Efter en fejlbehandlet nakkeskade i 1988 har jeg været nødsaget til at planlægge og disponere mit liv omhyggeligt for at undgå hovedpine- og migræneanfald, ligesom jeg har været afhængig af fysioterapi hver 2. uge. Uanset hvad jeg har forsøgt af træning har det aldrig forbedret min tilstand, – nogle gange snarere tværtimod -, så det var med stor spænding, jeg i efteråret 2010 begyndte at træne hos Jessie i Copenhagen Pilates Studio.

Jeg mærkede meget hurtigt en positiv forandring, og jeg kan allerede efter blot ½ års træning konstatere, at mit liv er ændret markant. Jeg kan nu uden problemer håndtere lange arbejdsdage med mange møder  og stadig have masser af energi og overskud til andre aktiviteter. Intervallerne mellem mine fysioterapibehandlinger bliver stadig længere.

Jeg må særligt fremhæve Jessie’s imponerende faglighed og professionalisme. Hendes tålmodighed og engagement er en uvurderlig støtte og inspiration. Jeg glæder mig til min ugentlige træning (som snart bliver til 2 gange ugentlig), og jeg går altid fra træningen med en følelse af at være styrket både fysisk og mentalt.

Copenhagen Pilates Studio er et fantastisk sted, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.”