VI TILBYDER

PRIVATLEKTION

Privatlektioner er personlig målrettet træning med fuld fokus på dig og dine behov. Du får et individuelt skræddersyet program der følger din udvikling, så du bliver udfordret og når frem til dine mål.

Hvem kan træne privatlektioner?

Privatlektioner er til dig, der ønsker at give dig selv et personligt rum, hvor du kan forkæle din krop og give dagligdagens tanker en velfortjent pause. Vi sørger for, at du bliver udfordret og bevæger hele kroppen under kyndig vejledning. 

Hvad er fordelene ved privatlektioner?

Disse lektioner giver dig de bedste forudsætninger for at opnå dine personlige mål. Træningen er målrettet dine behov og har ligeledes den fordel, at kunne tage højde for mere komplekse skader eller træningsforhold.

Vi anbefaler desuden, at alle nye med særlige hensyn, konkrete eller diffuse smerter eller med uafklarede mål for træningen, begynder med en privatlektion.

Semi-privat

Semi-private lektioner er for dig der ønsker målrettet og fokuseret træning sammen med en fast træningspartner.

Hvem kan træne semi-privat?

Semi-privatlektioner er til jer der ønsker personlig og skræddersyet træning, men ligeledes ønsker en fast træningspartner. Det er nødvendigt at dig og din partner har samme træningsbehov og -niveau, for at kunne få mest muligt ud af lektionen. 

Fordele ved semi-privat

Disse lektioner giver jer mulighed for at træne på diverse pilatesudstyr, både stort og småt. I vil blive udfordret, samtidigt med at i bevæger hele kroppen under kyndig vejledning. Lektionen vil blive nøjet sammensat til jeres behov. 

Har du ikke allerede en træningsmakker, kontakt os for alternative muligheder. OBA! Som træningspar hæfter i for hinanden, og prisen vil derfor være den samme hver gang uanfægtet om begge møder op. 

CIRCUIT PILATES

Circuit Pilates er et mindre hold for 3 personer baseret på et cirkeltræningskoncept med Reformer, Cadillac, Combo Chair, Core Align og meget mere. 

Hvem kan træne Circuit Pilates 3:1?

Denne lektion er for dig der har haft din introlektion og minimum 3 privatlektioner. Der trænes i hold af 3, men med fokus på hver sit individuelle program og der omfavnes alt fra begynder til mere avanceret niveau. Der tages hensyn til lette skader. Ved større skader eller særlige behov anbefales privat eller semi-privat træning.

Hvad er fordelene ved Circuit Pilates?

Dette er en træning, der udfordrer hele kroppen fra top til tå og tager hensyn til dit niveau. En alsidig og dynamisk træningsform med fokus på styrke og at øge kroppens fleksibilitet med et utal af varierede øvelser. Træningen vil være guidet med detaljerede og præcise instrukser og tage hensyn til eventuelt lette skader.

MATWORK HOLD 

Holdet består af maksimum 8 personer og foregår på måtte med småt udstyr, som foam roller, elastik og bolde. De intime rammer sørger for, at instruktøren har tid til at give dig individuel guidance og værne om alle 8 deltagere.

Hvem kan træne Matwork?

Matwork er en alsidig, udfordrende og effektiv træning, hvor alle kan være med uanset fysisk formåen. Holdet er for alle der ønsker en dynamisk træningsform, der udfordrer både styrke, smidighed og balance.

Hvad er fordelene ved Matwork?

Med det mest essentielle fra moderne og klassisk pilates, får du bevæget og trænet hele kroppen. Der vil være fokus på flow og vejrtrækning og at opnå en stærk, fleksibel krop. Du vil allerede efter første lektion føle dig stærkere, mere fleksibel og rankere. Pilates giver samtidig en mental ro, der bidrager til at holde dig i balance.