BASI® (Body Arts and Science International®)

 

Uddannelse til fuldt certificeret Pilates instruktør  

I Copenhagen Pilates Studio kan du opfylde din drøm om at blive en internationalt anerkendt Pilates instruktør. I smukke og rolige omgivelser med en beliggenhed i København K giver Copenhagen Pilates Studio, med et fuldt udstyret studiet, dig de bedste forudsætninger for, at få den bedste start ind i Pilates verdenen. 

BASI® er en international anerkendt Pilates instruktør uddannelse med mere end 100 gæstestudier fordelt i over 30 lande. Som BASI® instruktør har du mulighed for at arbejde over hele verden og er samtidig berettiget til at tage PMA certification eksamen. 

Hos BASI® Pilates forbereder vi kommende generationer af instruktører til at videreføre principperne om mental og fysisk velvære i Joseph Pilates ånd. Samtidig inddrager vi viden om den moderne videnskab om anatomi og biomekanik. Real Isacowitz, grundlagde for 30 år siden BASI® Pilates filosofien, som stadig bliver videreudviklet i takt med at viden inden for kroppens funktioner udvikler sig. 

BASI® Pilates har dedikeret sig til at uddanne instruktører på et niveau, der kan opretholde og beskytte Pilates træningens ry. Det er gennem Real Isakowitz utrættelige indsats blevet en af de førende Pilates uddannelser verden over med mere end 30 højt kvalificerede fakulteter. 

Rael er medforfatter af “Pilates Anatomy”, som han udgav sammen med Karen Clippinger. Ydermere er han også forfatter til den berømte bog “Pilates” og mange andre definerende publikationer om hans karriere. Karen Clippinger er en af ​​de regelmæssige internationale foredragsholdere på Copenhagen Pilates Studio. 

BASI® Pilates uddannelsen samt din træning, observationstimer og undervisningspraksis finder sted hos Copenhagen Pilates studio.  Dette giver dig mulighed for at lære af nogle af de mest erfarne og dygtige instruktører i Danmark og at udvikle praktiske færdigheder i studiet. Hvis du ikke er etableret i København, kan du afslutte dine uddannelseskrav hos andre BASI®-godkendte studier. 

BASI Pilates tilbyder to former for pilates instruktør uddannelser
 

 

Er du interesseret i vores Pilatesuddannelser? Har du spørgsmål og vil du gerne lære BASI® Pilates bedre at kende? Så er vores Åbent Hus lige noget for dig!

 

Datoer for åbent hus vil blive offentliggjort i Januar 2024

Har du spørgsmål? Så skriv til vores mail: admin@copenhagenpilatesstudio.dk 

Beliggenhed:
Copenhagen Pilates Studio 
Peder Skrams Gade 5, st.
DK-1054 København

Bor du ikke i København? Intet problem, du kan også deltage online! 

Tilmeld dig herunder: 

 

Tilmeldning til ÅBENT HUS

3 + 15 =