MIN FØRSTE LEKTION

 

Den første lektion hos os er en Privat Introtime, også selvom du har prøvet Pilates eller GYROTONIC® før. Vi tilrettelægger et helt personligt program til dig, så du får det optimale ud af din træning fra første dag.

Kom gerne et kvarter før lektionens start, så du har tid til at klæde om og udfylde et spørgeskema. Vi vil gerne vide lidt om evt. nuværende eller tidligere skader og om der er noget særligt vi skal tage hensyn til i din træning. Vi taler i ca. fem minutter om skemaet, dine ønsker og mål med træningen. Derefter gennemfører vi en analyse af din kropsholdning, hvor vi bl.a. ser på, hvordan du står og går. Du har dit træningstøj på under analysen.

Herefter sammensætter vi et individuelt træningsprogram til dig. Vi begynder med en grundig indføring i basis principperne. Selvom du måske har trænet før, er det altid en god ide at gennemgå principperne igen, som en opfrisker eller for at få en dybere forståelse af træningen.

Hvad skal jeg have på?
Behageligt blødt træningstøj og strømper såsom gamacher, joggingbukser og T-shirt. Undgå tøj med knapper og bælter. Du skal ikke bruge sko eller gummisko.

Hvordan booker jeg min første lektion?

  • Din første lektion bookes ved at sende en mail med dine behov til: admin@copenhagenpilatesstudio.dk 
  • Vi aftaler en tid og opretter dig i vores online booking system.
  • Betalingen foregår den første gang i studiet og du kan betale med Dankort eller kontant. Betaler du kontant skal du have nøjagtig penge med, da vi ikke har byttepenge.
  • Aflysning af din tid, skal ske 24 timer inden lektionens start via vores online bookingsystem eller mail til admin@copenhagenpilatesstudio.dk, ellers tages fuld betaling for lektionen.