FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Hvordan foregår den første lektion?
Den første lektion er privat, også selvom du har prøvet Pilates eller GYROTONIC® før. Vi tilrettelægger et helt personligt program til dig, så du får det optimale ud af din træning fra første dag.

Kom gerne et kvarter før lektionens start, så du har tid til at klæde om og udfylde et spørgeskema. Vi vil gerne vide lidt om evt. nuværende eller tidligere skader, og om der er noget særligt vi skal tage hensyn til i din træning. Vi taler i ca. fem minutter om skemaet, dine ønsker og mål med træningen. Derefter gennemfører vi en analyse af din kropsholdning, hvor vi bl.a. ser på, hvordan du står, går og om der kan være evt. skævheder i kroppen. Du har dit træningstøj på under analysen (undtagen strømper som skal anvendes under træning).

Herefter sammensætter vi et individuelt træningsprogram til dig. Vi begynder med en grundig indføring i basis principperne. Selvom du måske har trænet før, er det altid en god ide at gennemgå principperne igen, som en opfrisker eller for at få en dybere forståelse af træningen. Vi slutter af med en udspænding af dine muskler. Efter lektionen vil du have mulighed for at bestille og købe yderligere lektioner efter behov.

Hvad skal jeg have på?
Behageligt blødt træningstøj og strømper såsom gamacher, joggingbukser og T-shirt. Undgå tøj med knapper og bælter. Du skal ikke bruge sko eller gummisko.

Hvor lang tid varer træningen?
En privat lektion varer 60 minutter og en semi privat lektion varer 75 minutter.

Hvor ofte skal jeg træne?
Du kan træne Pilates og GYROTONIC® hver dag. Jo oftere du træner, desto hurtigere vil du opnå resultater. Vi anbefaler 1 – 2 gange om ugen for at mærke, forstå og se træningens gode effekt på kroppen.

Kan Pilates og GYROTONIC® hjælpe mig med et vægttab?
Ja, begge træningsformer opstrammer musklerne og giver dig en flot holdning, dog skal du supplere træningen med en puls-træning et par gange om ugen for at opnå en hurtigere forbrænding. Pilates og GYROTONIC®  er den perfekte træningspartner til puls-træning.

Skal jeg have nogle forudsætninger for at træne Pilates eller GYROTONIC®?
Alle uanset alder, fysik og køn kan træne Pilates og GYROTONIC®. Vi sammensætter et individuelt program til dig, der tager udgangspunkt i dine behov og forudsætninger. Vi tager blandt andet også hensyn til eventuelle tidligere eller nuværende skader og sygdomme.

Kan jeg træne før og efter graviditet? 

Du kan træne hos os både under og efter din graviditet. Under din graviditet tager vi hensyn til dit semester og din voksende mave og giver dig de bedste forudsætninger for en stærk og velfungerende krop. Efter fødsel sammensætter vi et personligt program til dig, så du kan komme tilbage til dig selv og din krop og blive stærk til hverdagen med en baby.  

Du kan træne: Privat, duo og trio. Vi anbefaler ikke Matwork under graviditet. Ring og tal med os omkring Matwork hold efter graviditet, så vi hjælper dig med at vurdere om du er klar til at deltage.