GYROTONIC®

GYROTONIC® er et unikt træningssystem, der integrerer bevægelses principper fra yoga, dans, gymnastik, svømning og tai-chi. GYROTONIC® strækker og styrker musklerne, samtidig med at led og ledbånd bliver stimuleret og styrket i hele kroppen. Synkroniseret med vejrtrækningen forbedrer øvelserne både konditionen og den neuro-muskulære koordination.

Hvem kan træne GYROTONIC®?
GYROTONIC®-udstyrets fleksible design giver fuld bevægelses frihed og kan tilpasses den enkeltes behov og kropstype. Specielt godt til dig der ønsker et lavere tempo, med fokus på indre ro og balance.

Hvad er fordelene ved GYROTONIC®?
Det innovative design giver jævn og konstant modstand sammensat med tredimensionelle og cirkulære bevægelser, der øger den funktionelle kapacitet i kroppen. Derved opnås en harmonisk, stærk og smidig krop samt et afbalanceret sind.

Det er ikke muligt, at booke GYROTONIC®-sessioner på vores online booking system. Hvis du er interesseret i GYROTONIC®, så kontakt endelig studiet på 33110088.

(GYROTONIC®, GYROTONIC® & Logo and GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® are registered trademarks of GYROTONIC® Sales Corp and are used with their permission.)