Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi har opdateret vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ønsker at følge med i vores aktiviteter, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan altid nemt afmelde dig nyhedsbrevet igen via et link nederst i nyhedsmailen. Her kan du også opdatere dine oplysninger.

Alle abonnenter til nyhedsbrevet skal selv tilmelde sig og herefter bekræfte tilmeldingen via godkendelse i efterfølgende mail. Vi tilføjer ikke abonnenter til vores email-liste.

 

Behandling af personlige oplysninger

Som virksomhed skal vi informere vores kunder om, hvilke personlige oplysninger vi opbevarer, og hvad vi bruger dem til. Vi gemmer kun oplysninger om personer, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, og personer der er eller har været tilmeldt uddannelse eller workshops.

Modtager du vores nyhedsbrev, gemmer vi dit navn og email-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Er eller har du været tilmeldt uddannelse eller workshop hos CPS, gemmer vi fornavn, efternavn, e-mail, land, adresse, telefonnummer, erfaring inden for Pilates, om du har skader, generel uddannelse/kvalifikationer og hvor du har hørt om kurset/uddannelsen fra. Disse oplysninger bruger vi til at administrere tilmeldinger, kontakte kursister om vigtige informationer og til at betjene og servicere vores kursister. Vi sletter alle dataoplysninger efter afsluttet uddannelse.

Vi videresender og deler aldrig personlige oplysninger med tredjepart. Du kan til enhver tid bede os slette de personlige oplysninger, som vi har om dig. Nyhedsbrevet skal du dog selv afmelde. Hvis du er i tvivl om noget vedr. dine oplysninger hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: admin@copenhagenpilatesstudio.dk

 

Platform for udsendelse af nyhedsbreve

Vi anvender Mailchimp som platform for udsendelse af vores nyhedsbreve. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så accepterer du, at de informationer som du opgiver, bliver sendt til vores konto ved Mailchimp i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og betingelser.

 

De bedste hilsener
Copenhagen Pilates Studio