JOHANNE DAM

 

Johanne Dam er født og opvokset i Farum. Hun har danset ballet fra hun var 5 år og blev i 2005 uddannet moderne danser fra Den Danske Scenekunstskole. Hun har siden da arbejdet som danser i ind- og udland og har 20 års erfaring som underviser. Johanne har som en del af sit virke som danser brugt Pilates i sin egen træning, både som skadesforebyggelse og genoptræning efter fødsler og skader. I 2017 tog hun uddannelsen som BASI Pilates Instruktør hos Copenhagen Pilates Studio.

“Jeg har siden min uddannelse som proffesionel danser brugt Pilates som en del af min egen træning. I 2014 måtte jeg stoppe min karriere som danser pga. en rygskade. Og det store vendepunkt for mig har været oplevelsen af hvordan Pilates har kunne hjælpe mig tilbage gennem mange års smertemønstre.

Jeg kan til stadighed blive forbløffet over metoden og den viden der ligger til grund for dette system. Det er et arbejde der kombinerer den mentale og den fysiske træning og det giver mig en ro og en styrke jeg ikke finder andre steder. Gennem mit arbejde som danser har forståelsen og vigtigheden af arbejdet med kroppen forankret sig. Pilates er som en overbygning på de sidste 20 års erfaring og arbejde med krop og undervisning. Det er en fornøjelse og en stor drivkraft at kunne videregive denne erfaring og viden i arbejdet med klienter, frem mod individuelle mål, det være sig både mentale og fysiske”.

Erfaring og uddannelse: 

UDDANNELSE 

2001-2005: Moderne danser og performer fra Den Danske Scenekunstskole – dans og koreografi.

2017-2018: Uddannet BASI Pilates Instruktør hos Copenhagen Pilates Studio.

ERFARING 

1998-2017: Underviser i dans; teknik og komposition på diverse skoler og uddannelser.

Heriblandt Akademiet for Musik, Dans & Teater, AFUK, Scenekunstskolerne, Oure Idrætshøjskoles Danselinje, m.fl.

2005-2016: Freelance danser og koreograf i ind- og udland.

2017: Pilates instuktør hos Copenhagen Pilates Studio

2018: Pilates instruktør hos Danish Wounded Warrior Project

2018: Pilates instruktør hos Copenhagen Care Center

2018: Pilates instruktør på Den Kgl. Ballets sommerskole

JOHANNE TILBYDER

  • PRIVATE LEKTIONER
  • CIRCUIT PILATES
  • MATWORK
  • DWWP INSTRUKTØR
  • BASI