PRIVATE 1:1 & SEMI-PRIVATE 2:1

 

En glad krop, er en krop i balance. Privatlektioner er personlig målrettet træning med fuld fokus på dig og dine behov. Du får et individuelt skræddersyet program der følger din udvikling, så du bliver udfordret og når frem til dine mål.

Hvem kan træne Private 1:1 & Semi-Private 2:1?
Privat- og semi-privatlektioner er til dig, der ønsker at give dig selv et personligt rum, hvor du kan forkæle din krop og give dagligdagens tanker en velfortjent pause. Vi sørger for, at du bliver udfordret og bevæger hele kroppen under kyndig vejledning. 

Hvad er fordelene ved Private 1:1 & Semi-Private 2:1?
Disse lektioner tilbyder en mulighed for, at skabe forbindelse mellem krop og sind samt give dig de bedste forudsætninger for at opnå dine personlige mål hurtigere. Træningen er målrettet dine behov og har ligeledes den fordel, at kunne tage højde for mere komplekse skader.

Vi anbefaler desuden, at alle nye med særlige hensyn, konkrete eller diffuse smerter eller med uafklarede mål for træningen, begynder med en privatlektion.

Den første lektion hos os er en privat intro time, og det er uanset dit niveau. Klik her for mere info om den første lektion