WORKSHOPS

3-dags Workshop Mat Intensiv

 

14. september: 12:00 – 19:00 (inkl. pause)
15. september: 12:00 – 19:00 (inkl. pause)
16. september: 09:00 – 16:00 (inkl. pause)

 

Modul 1: Princippet ‘Flow’ i Matwork

Flydende overgange fra én øvelse til den næste, koreografi og variationer af de enkelte øvelser er alfa og omega i Matwork. Det såkaldte ‘Flow’ er et af de ti principper fra Joseph Pilates og er derfor også i en BASI® Mat klasse! Opbygningen af en lektion efter BASI® bloksystemet er metodisk såvel som anatomisk en enorm hjælp, så timen får en klar struktur uden at den mister fleksibilitet og variation. Ved hjælp af dette ‘Flow’, kan koncentrationskurven holdes gennem hele timen og unødvendige pauser kan undgås. Ved hjælp af bloksystemet og klare overgange, kan underviseren føre store grupper med forskellige niveauer igennem en time, og samtidig give deltagerne den rigtige støtte og vejledning.

Endvidere kigger vi i dette kursus også nærmere på det tilbagevendende spørgsmål: Hvordan gennemfører jeg en begynder-time uden at stoppe mellem øvelserne?

Efter en kort teoretisk del, er dette kursus primært praksisorienteret og fælles udvikling af variationer og overgange.

Denne workshop er for certificerede Pilates instruktører samt Pilates instruktører under uddannelse.

Modul 2: Matwork med rekvisitter

De forskellige rekvisitter såsom Pilates Ring (Magic Circle), Foam roller, Pilates Bold, Toning Balls og Theraband bliver tilføjet til BASI® Pilates Matwork program som en hjælp. Brugen af små rekvisitter kan benyttes på forskellige niveauer både som hjælpemidler og til at øge sværhedsgraden. Hver lille rekvisit har sin egen kvalitet og kan dermed tilpasses forskellige behov og niveauer. Dagen begynder med en Matwork træning med en af rekvisitterne.

Denne workshop er for Pilates instruktører under uddannelse og certificeret Pilates instruktører.

Modul 3: Undervisningsmetode – Verbal og taktil instruktion

Dette kursus fokuserer på en grundlæggende undervisningsmetode: vejledning også kaldt ‘cueing’. Cueing eller coaching betyder kommunikation, og er en integreret del af en god lektion. God kommunikation kræver skarpsindighed: Oplysningerne skal formidles, forstås og integreres inden for millisekunder for at opnå det ønskede resultat. God ‘cueing’ bør danne grundlag for enhver god lektion! I dette kursus henvises der direkte til Pilates-metoden. Vi vil primært fokusere på den verbale og taktile vejledning som kommunikationskanal og praktisere internt i gruppen. Først og fremmest kræver god ‘cueing’ erfaring.

Denne workshop er for Pilates instruktører under uddannelse og certificeret Pilates instruktører.

Priser:

3 dage: 4200,- DKK

10 % rabat for BASI studerende

1 dag: 1600,- DKK

10 % rabat for BASI studerende

For mere information eller tilmelding: 

Natascha Eyber
Mobil: +49 / 160 678 5553
Tlf.: +49 / 89 8399 9469
Fax: +49 / 89 8399 9468
natascha@basipilates.net
www.basipilates.dk

Jessie Lee
Copenhagen Pilates Studio
Peder Skrams Gade 5, st.
Tlf.: +45 33 11 00 88
admin@copenhagenpilatesstudio.dk